Početna Kontakt
 
cro   uk   ger
  Apartmani Galerija Booking Posebne ponude Knjiga Gostiju
  COMFORT EXCLUSIVE PENTHOUSE PREMIUM
 

Apartmani

Smještena u mirnoj uvali Stivašnica samo 10 metara od mora, Villa Lavanda nalazi se na najisturenijem dijelu hrvatskog kopna s pogledima koji sežu daleko u Jadransko more.

Arhitektonsko rješenje Ville Lavande sastoji se od četiri moderna apartmana, a pažljiv odabir interijera i rasvjete upotpuniti će Vaš doživljaj udobnosti.

Već na samom dolasku odmah ćete osjetiti umirujuće djelovanje prirode. Smještena među palmama i s neometanim panoramskim pogledom na spektakularno Jadransko more, Villa Lavanda je okružena šljunčanim plažama, vrtovima lavande i mediteranskim biljem te savršeno locirana za one koji žele otkriti više o dalmatinskoj obali.

Uz bogatu kulturnu baštinu mjesta Splita, Trogira, Primoštena i Šibenika u svojoj blizini, Villa Lavanda predstavlja savršenu ishodišnu točku za izlete i putovanja u neke od najpoznatijih hrvatskih nacionalnih parkova poput Krke, Kornata i Plitvičkih jezera.

 

 
 

Apartman Comfort – Dvije spavaće sobe s terasom i pogledom na more.

Smješten u prizemlju Villa Lavanda Deluxe, Apartman Comfort ima dvije spavaće sobe, veliku otvorenu terasu i spektakularan pogled na more.

 
  > Više > Booking
 
 

Apartman Exclusive – Dvije spavaće sobe s terasom i pogledom na more.

Smješten na prvome katu Ville Lavanda Deluxe, Apartman Exclusive ima dvije spavaće sobe, terasu i spektakularan pogled na more.

 
  > Više > Booking
 
 

Apartman Penthouse – Dvije spavaće sobe s terasom i pogledom na more.

Smješten na najvišem katu Ville Lavanda Deluxe, Apartman Penthouse ima dvije spavaće sobe i veliku terasu s predivnim pogledom na more.

 
  > Više > Booking
 
 

Apartman Premium – Dvije spavaće sobe s terasom i pogledom na more.

Smješten na najvišem katu Ville Lavanda Deluxe, Apartman Premium ima dvije spavaće sobe, prostranu terasu i pogled na more koji oduzima dah.

 
  > Više > Booking
 
 
VILLA LAVANDA DELUXE | Uvala Stivašnica 39 A - Stivašnica, 22203 Rogoznica - HR | tel.: +385 22 555 319 | mob.: +385 99 3395 289 | e-mail: info@villalavanda-deluxe.com
© Villa Lavanda Deluxe 2013.